Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Housewife Unleashed

A monogámiától a párterápián át a swingerig

Ava Black

2023. május 23. 20:01 - housewifeunleashed

Biszex hármas két nővel

Nagyon ki akartunk már próbálni egy hármast női beszállóval, amikor tavaly - önként jelentkező nem lévén - a RL-on kezdtünk partnert keresni. 

Én nem mondanám magam biszexnek, de kíváncsi érdeklődőnek mindenképpen és néhány MMF után újabb élményekre vágytam. Van néhány klasszikus felállás, amit mindenképpen ki akartam próbálni egy másik nővel: két nyelv egy farkon, stb.

ffm.jpg

A férjemnek se volt ellenére, de neki kell valami alapvető kötődés a nőkkel, akikkel lefekszik, szóval hagyta ugyan rábeszélni magát, kiválasztotta, leszervezte, végig csinálta, de nem az ő ötlete volt az az este. Neki nem stílusa a katalógusból választás. Rutinos RL használók voltunk már, nem okozott gondot olyan szűrőfeltételeket beállítani, ami a párokat is fogadni tudó szolgáltatókra szűkíti a listát, de ennek ellenére hiába telefonáltunk, az első 4 csaj nemet mondott. Akkor találtuk meg Ava Blacket.

Óriási ötlet volt, ki ne lenne büszke arra, ha az első biszex kalandja egy pornós kurva lenne?

Egy 5. kerületi szállodában fogadtuk Évát. Addigra már volt annyi rutinom, hogy nem izgultam, pedig a szálloda recepcióján vártunk rá, és nagyon néztek a pultból, hogy mire várunk ott ketten. Megjött a taxi, kiszállt a ránézésre is kurvás csaj, kipakolt mellekkel, köszöntünk egymásnak és elindultunk hármasban az emeletre. Hozzáteszem, mi üzleti öltözékben voltunk, jól szituált 40-es, decensnek kinéző házaspár lévén nem volt teljesen autentikus a jelenet, a recepción forogtak a fejek meg a szemek rendesen.

A szobában viszont már az elején elkezdődött a váratlan események sora. Megvan az a jelenet, hogy bejön a szobába a kurva, zavarában leül az első székre és az összezárt térdeire teszi a kezét? Nekünk megvan! Bejött, leült, és meg se szólalt. Próbáltuk oldani a zavarát,  kedvesek voltunk, simogattuk, barátságosan próbáltuk elérni nála, hogy egyáltalán megmozduljon. Alig reagált. Rém viccesnek találta viszont, hogy rajtam fehér színű csipke volt, rajta pedig fekete. Szürreális volt. Nagy nehezen levetkőzött és akkor jött a neheze. 

Én még az életben ilyen unott, búval baszott, flegma szexpartnert nem láttam. Tette a dolgát (a pénzt a bejáratnál átvette), de egy hang nem jött ki a torkán, akármi történt. Szép telt, kerek, nagyon finom mellei voltak, látványra gyönyörű, selymes, illatos volt a bőre, de ahogy a férjem találóan rámutatott, ennyire frigid csajnak nettó pazarlás egy ilyen buja test! Szopni jól tudott, még én is éreztem, hogy jó élmény volt, de a férjemet ismerve ahhoz azért minden erejével koncentrálnia kellett, hogy el is tudjon élvezni, mert egy fadarabbal nem tud mit kezdeni. Ezt 20 év tapasztalatával mondom.

Nem is töltött velünk a vendégünk egy órát, elég hamar lezártuk az estét és útjára engedtük ezt a szerencsétlen lányt, de azért előtte megdicsértük, megköszöntük és csupa szépet mondtunk neki, mint rutinos prostituált az egyszeri vendégének.

Tényleg nem értettem, mi lehetett a gond, feltételezem, hogy másokkal nem ilyen, mert különben nem lenne karrierje ebben a szakmában. Kedvesek voltunk vele, ápoltak vagyunk, szerintem nálunk csak rosszabb partnerei lehetnek. Vagy talán attól esett le nála is a lánc, hogy üzletember házaspár vagyunk és együtt kurvázunk? Az nem kellett volna, hogy zavarja őt.

A recepción pedig rezzenéstelen arccal adtam vissza a kulcsot másnap reggel, sőt, még büszke is voltam magamra. 

Szóval volt egy nagyon drága esténk tavaly nyáron, amin még ma is csak röhögni tudunk, ha véletlenül szóba kerül.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nlshd.blog.hu/api/trackback/id/tr7118130306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2023.05.26. 05:51:27

"Tényleg nem értettem, mi lehetett a gond, feltételezem, hogy másokkal nem ilyen, mert különben nem lenne karrierje ebben a szakmában. " Sajnos ilyen vagy ilyenek. Van a szakma, ott teljesíteni kell mert kulonben nem hivjak majd a kovetkezo filmhez. Es van ez, a privát buli, ez olyan van most kedvem es bevallalom es ennyire futotta. A pornos lét nem konnyu sztori.
süti beállítások módosítása