Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Housewife Unleashed

A monogámiától a párterápián át a swingerig

A vendégekről

2023. augusztus 14. 20:01 - housewifeunleashed

cdmx-swinger-clubs.jpg

Egyre több vendéglátót ismerünk meg ebben a privát bulis kategóriában. Körvonalazódik, hogy melyik rendezvényhelyszín fekszik nekünk a legjobban, és egyre több arcot, történetet ismerünk meg ebben az underground világban. 

Orvosok, minisztériumi jogászok ugyanúgy megfordulnak ezekben a bulikban, mint sportolók, színészek, hírszerkesztők vagy autómosó tulajdonosok. Legutóbb úgy belelendült a férjem a szakmázásba, hogy szét kellett választanom egy másik pasitól, mert megszűnt körülöttük a tér és idő, úgy megörültek annak, hogy van kivel megosztaniuk a humánbiológiai kutatásokról alkotott nézeteiket. Tehát egy szvingerklub bárpultjánál, amíg körülöttük zajlott a buli.

Van, aki első alkalommal is már aktív, de van, aki 2 évig csak nézelődni jár ide. De már az is sokat elárul valakiről, hogy levetkőzik-e, vagy sem. Aki nem akar szexelni, az nyilván nem vetkőzik, de olyat is láttunk már, aki teljes ruházatban dugott, nadrág, póló, zokni, cipő is rajta maradt, de a szégyenlőssége ellenére azért nem fogta vissza magát. Igaz, kicsit részegre itta magát a bátorsághoz.

Legutóbb volt egy bölcsész, aki a szellemi magasságokat hiányolta a privát szvinger klub látogatóin, neki a férjem magyarázta el, hogy leszállhat a magas lóról, nyilván vannak itt nála intelligensebbek és olvasottabbak, nem a szemetet fújja itt össze a szél. De olyan is van, aki senkihez nem szól, csak nézi az eseményeket és az arcára van írva minden gondolata. Velük a házigazdák szoktak beszélgetni.

A fiatal szóló pasik a legviccesebbek, jelentkeznek, eljönnek, aztán teljes ruházatban nézelődnek és egyetlen nőt se mernek megszólítani. Velük általában én szoktam beszélgetni, de kizárólag azért, mert megszólalnak bennem az anyai ösztönök, és vigasztalni próbálom őket, meg lelket önteni beléjük. Persze sikertelenül. (Senki nem hiszi el, amíg nem látja, hogy a szvinger nem a fiatalok sportja.) Ezek a fiatalok a legkétségbeejtőbbek: eljönnek szólóban, tehát tudják, hogy mindenki más párban érkezett. Nyilván nem akadály tehát, hogy ha valaki a magánéletében foglalt, mert hát ezért megyünk oda. Ráadásul oda is megyek hozzá, én szólítom meg, beszélgetek vele, kezdeményezek helyette, de még akkor se kapcsol, nem ér hozzám, nem reagál, zavarban van. Ez a minekmentoda kategória. 35 alatt elég általános egyébként.

Aki párban érkezik, azokkal gond nélkül lehet érintkezni. Van, ahol a pasi aktívabb, van, ahol a nő, egészen extrém módon, olyan pár is van, ahol az egyik fél csak elkíséri a partnerét. A legszebb (implantált) női mell tulajdonosa egy olyan férjjel szokott érkezni, aki láthatóan szemérmes, pulóvert hord egész este, de nincs ellenére, ha a felesége jól érzi magát. Olyan feleség is van, aki kedélyesen beszélget a többi hölgyvendéggel, amíg a férje módszeresen végigdugja a társaságot. De a legtöbb esetben mindkét fél aktív. Van, aki a párcserére alapoz, míg mások egymástól teljesen függetlenül mozognak, aztán hajnalban együtt távoznak a buliból.

Aki külön szórakozik az est folyamán, az egyébként valahol érthető: a klasszikus párcsere egy olyan aktus, ami 4 igent feltételez, ami a legnagyobb élvezet, ha megvan, de nyilván nem fekszem le egy pasival csak azért, mert a felesége az én férjemnek bejön. Megjátszani magam azért nem fogom. 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nlshd.blog.hu/api/trackback/id/tr2118183141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexter a puncielemző sorozatkúró 2023.08.14. 23:37:06

"míg mások egymástól teljesen függetlenül mozognak, aztán hajnalban együtt távoznak a buliból."

Az olyanok csak úgy tettek mint egy pár... vallójában nem azok.
süti beállítások módosítása