Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Housewife Unleashed

A monogámiától a párterápián át a swingerig

Coming soon

2023. március 08. 20:01 - housewifeunleashed

Koncepcióváltás után visszatér az nlshd blog

comingsoon.pngAz elmúlt hetekben, hónapokban annyi emberrel cseteltünk különböző platformokon, akik a többes szex iránti érdeklődésük okán fordultak hozzánk tanácsért, vagy tapasztalatokért, hogy arra gondoltunk, közösen indítjuk újra a blogot, és a többes szex területén felhalmozott óriási (sic) élettapasztalatunkat közzétéve, egy konkrét, előre megtervezett tematika vonalán haladva elmesélünk mindent, amit arra érdemesnek gondolunk, azok számára, akiket ez érdekelhet.

Elmeséljük, hogy hogyan jutottunk el az ortodox monogámiától, egy párkapcsolati traumán át, a válás határáról visszatáncolva, teljesen őszinte, egymás elől semmilyen vágyat el nem titkoló unortodox monogámiáig. Gyakorló szvinger pár lettünk, annyira belelazulva ebbe a közegbe, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Szvingernek nevezem az egyszerűség kedvéért, de ki fog derülni, hogy nem is klasszikus szvingerklubokba járunk, ennek ellenére a többes szexnek bármilyen formájára nyitottak vagyunk, bizonyos alapvető megkötésekkel.

Összeszedjük, hogy hogyan, hol és kivel érdemes, és milyen körülmények között nem javasolt belevágni, tippeket adunk arra, hogy hogyan próbáld rávenni a feleségedet, ha ő egyelőre elzárkózik a témától (ez eléggé hot topic-nak tűnik a különböző fórumok aktivitása alapján), mögénézünk a zsigeri korlátoknak, hozunk jó példát, rossz példát, praktikus tudnivalókat, beszélünk a lehetséges kockázatokról, lesz konkrét szexkaland a PH törzsgárdának és szociotipikus viselkedési formák, belénk nevelt reflexek leküzdésére adott javaslatok a mélyebben gondolkodóknak, női és férfi szemszögből egyaránt.

A visszatérőknek welcome back, az új olvasóknak forró üdvözlet.

Hamarosan kezdünk!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nlshd.blog.hu/api/trackback/id/tr8018065616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halotarsas 2023.03.08. 22:33:35

Már azt hittem vége mindennek! Várom a folytatást

Burgermeister 2023.03.23. 04:31:40

Hajrá! Kivancsi vagyok. :)
süti beállítások módosítása