Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Housewife Unleashed

A monogámiától a párterápián át a swingerig

Jelenetek egy házasságból - 10

2024. február 10. 20:01 - housewifeunleashed

- Nehézségekbe ütköztem az ágyneműcserénél. A Womanizer volt a párnám alatt.

- Mióta van az ott?

- Múlt szombat óta. Te mondtad, hogy tegyem oda, arra az esetre, ha hajnalban szükségem lenne rá.

- Azt te akartad, nem én. És vágod, hogy más emberek a Bibliát tartják a kispárnájuk mellett, ugye?

- ?? Az az ő bajuk.

Szólj hozzá!

A vendégekről

2023. augusztus 14. 20:01 - housewifeunleashed

cdmx-swinger-clubs.jpg

Egyre több vendéglátót ismerünk meg ebben a privát bulis kategóriában. Körvonalazódik, hogy melyik rendezvényhelyszín fekszik nekünk a legjobban, és egyre több arcot, történetet ismerünk meg ebben az underground világban. 

Orvosok, minisztériumi jogászok ugyanúgy megfordulnak ezekben a bulikban, mint sportolók, színészek, hírszerkesztők vagy autómosó tulajdonosok. Legutóbb úgy belelendült a férjem a szakmázásba, hogy szét kellett választanom egy másik pasitól, mert megszűnt körülöttük a tér és idő, úgy megörültek annak, hogy van kivel megosztaniuk a humánbiológiai kutatásokról alkotott nézeteiket. Tehát egy szvingerklub bárpultjánál, amíg körülöttük zajlott a buli.

Van, aki első alkalommal is már aktív, de van, aki 2 évig csak nézelődni jár ide. De már az is sokat elárul valakiről, hogy levetkőzik-e, vagy sem. Aki nem akar szexelni, az nyilván nem vetkőzik, de olyat is láttunk már, aki teljes ruházatban dugott, nadrág, póló, zokni, cipő is rajta maradt, de a szégyenlőssége ellenére azért nem fogta vissza magát. Igaz, kicsit részegre itta magát a bátorsághoz.

Legutóbb volt egy bölcsész, aki a szellemi magasságokat hiányolta a privát szvinger klub látogatóin, neki a férjem magyarázta el, hogy leszállhat a magas lóról, nyilván vannak itt nála intelligensebbek és olvasottabbak, nem a szemetet fújja itt össze a szél. De olyan is van, aki senkihez nem szól, csak nézi az eseményeket és az arcára van írva minden gondolata. Velük a házigazdák szoktak beszélgetni.

A fiatal szóló pasik a legviccesebbek, jelentkeznek, eljönnek, aztán teljes ruházatban nézelődnek és egyetlen nőt se mernek megszólítani. Velük általában én szoktam beszélgetni, de kizárólag azért, mert megszólalnak bennem az anyai ösztönök, és vigasztalni próbálom őket, meg lelket önteni beléjük. Persze sikertelenül. (Senki nem hiszi el, amíg nem látja, hogy a szvinger nem a fiatalok sportja.) Ezek a fiatalok a legkétségbeejtőbbek: eljönnek szólóban, tehát tudják, hogy mindenki más párban érkezett. Nyilván nem akadály tehát, hogy ha valaki a magánéletében foglalt, mert hát ezért megyünk oda. Ráadásul oda is megyek hozzá, én szólítom meg, beszélgetek vele, kezdeményezek helyette, de még akkor se kapcsol, nem ér hozzám, nem reagál, zavarban van. Ez a minekmentoda kategória. 35 alatt elég általános egyébként.

Aki párban érkezik, azokkal gond nélkül lehet érintkezni. Van, ahol a pasi aktívabb, van, ahol a nő, egészen extrém módon, olyan pár is van, ahol az egyik fél csak elkíséri a partnerét. A legszebb (implantált) női mell tulajdonosa egy olyan férjjel szokott érkezni, aki láthatóan szemérmes, pulóvert hord egész este, de nincs ellenére, ha a felesége jól érzi magát. Olyan feleség is van, aki kedélyesen beszélget a többi hölgyvendéggel, amíg a férje módszeresen végigdugja a társaságot. De a legtöbb esetben mindkét fél aktív. Van, aki a párcserére alapoz, míg mások egymástól teljesen függetlenül mozognak, aztán hajnalban együtt távoznak a buliból.

Aki külön szórakozik az est folyamán, az egyébként valahol érthető: a klasszikus párcsere egy olyan aktus, ami 4 igent feltételez, ami a legnagyobb élvezet, ha megvan, de nyilván nem fekszem le egy pasival csak azért, mert a felesége az én férjemnek bejön. Megjátszani magam azért nem fogom. 

 

 

1 komment

Party hétvége

2023. augusztus 06. 20:01 - housewifeunleashed

screaming.jpeg

Nemrég 2 privát partin is részt vettünk egy hétvége alatt.

Az a furcsa, hogy az erős igénybevétel ellenére nem az érintett testrésze(i)m sajog(nak) másnap reggel, hanem csak a torkom. Berekedek attól, hogy nem fojtom vissza a nyögéseket, mint otthon a 4 fal között. 

Megint azon tűnődtem vasárnap este, hogy milyen szerencsés vagyok. Nem azért, mert idegenekkel fekszem le, az nyilván nem nyújt sokat. Azért vagyok boldog, mert ha akarom, megtehetem. Megtehetem, hogy ezeken a zártkörű rendezvényeken szabadnak érezhetem magam. És szerencsés vagyok amiatt is, hogy a hangos szex miatt nincs félreértés közöttünk. Nem azért vagyok hangosabb a klubban, mert jobb élményt tud adni bárki, mint amit a férjemtől kapok, hanem azért, mert otthon a család miatt nem tudom, illetve nem akarom hangosan megélni a szexualitásomat. Pedig hiányzik. A hangerő, és általában az az állatias, elemi erő, amivel reflektálok a jóra.

 

Szólj hozzá!

Valós kockázatok a többes szexben

2023. május 29. 20:01 - housewifeunleashed

Kételyeid vannak? Megnyugtatlak:

oqh4jaoh2sclrdml4pkq.jpg

Mielőtt a hármas vagy többes szex megvalósul, nagyjából ugyanazok a félelmek, aggályok megfogalmazódnak mindannyiunkban. Ezekre hosszabb-rövidebb beszélgetések, közös gondolkodás után meg lehet találni az adekvát válaszokat. Nálunk a "mi lesz ha..?" lista nem volt túlságosan hosszú.

  • Ha betalál egy partner. Erre a gyors válasz az, hogy 0% az esély rá. Stabil kapcsolatban, mély kötődésben élünk, nincs esély arra, hogy bármelyik oldalon egy harmadik betaláljon. Vagy ha igen, az bármilyen relációban megtörténhet, bárhol és bármikor szembe jöhet valaki, miért pont egy szvingerben történne meg? Emiatt kár aggódni, vagy visszakozni.
  • Ha egészségügyi probléma adódik. Erre sincs reális esély, óvszert használunk, ez alapszabály a klubokban és kiscsoportos találkozókon is kötelező, de a biztonság kedvéért szűrésre is lehet járni, illetve én a HPV oltás-sorozatnak is elkezdtem alávetni magam. (bónusz kérdés: teherbe se fogok esni, mert a legutolsó szülés után sterilizáltattam magam)
  • Ha ismerőssel találkozunk. Ez volt a leghosszabb gondolkodásunk, de arra jutottunk, hogy semmi. Nincs para belőle, mert ugyan mi titkoljuk ezt a szokásunkat a környezetünk előtt, de ha szembe jönne egy barát, munkatárs vagy üzlettárs szvinger környezetben, ő is ugyanígy érezne és ő is ugyanígy elvárná a diszkréciót. Hozzáteszem, ismerőssel soha nem feküdnék le.
  • Ha csak az egyik félnek jön be a szvinger történet. Erre nekünk az elején az volt a válaszunk, hogy előre megállapodtunk arról, hogy ebben az esetben nem folytatjuk. Abban nagyon egyetértettünk, hogy kipróbálni viszont mindenképpen ki akarjuk, aztán ha bármi nem tetszik, akkor felöltözünk és hazamegyünk. Nem ciki, és soha senki nem tudja meg, szégyenérzetünk nem lesz, tehát kár kihagyni a próbát.

Viszont nekem még egy év után is ott van a fejemben a kétely, hogy a férjem esetleg csak az én kedvemért vesz részt ezeken a rendezvényeken, mert érezhetően én vagyok aktívabb, bátrabb, és gátlástalanabb a bulikon, ami azért önmagában is elég ciki érzés (nekem). Még mindig újra és újra megkérem őt, hogy azonnal szóljon, ha neki nem komfortos már, amit csinálunk. Nekem az egyetlen ma is élő félelmem az, hogy nem szól, vagy későn szól, amikor már megbántottam valamivel, vagy ha leállunk a partizással (bármelyikünk kérésére), akkor is ott lesz a levegőben, hogy a másiknak jól esne a folytatás.

Szólj hozzá!

Ava Black

2023. május 23. 20:01 - housewifeunleashed

Biszex hármas két nővel

Nagyon ki akartunk már próbálni egy hármast női beszállóval, amikor tavaly - önként jelentkező nem lévén - a RL-on kezdtünk partnert keresni. 

Én nem mondanám magam biszexnek, de kíváncsi érdeklődőnek mindenképpen és néhány MMF után újabb élményekre vágytam. Van néhány klasszikus felállás, amit mindenképpen ki akartam próbálni egy másik nővel: két nyelv egy farkon, stb.

ffm.jpg

A férjemnek se volt ellenére, de neki kell valami alapvető kötődés a nőkkel, akikkel lefekszik, szóval hagyta ugyan rábeszélni magát, kiválasztotta, leszervezte, végig csinálta, de nem az ő ötlete volt az az este. Neki nem stílusa a katalógusból választás. Rutinos RL használók voltunk már, nem okozott gondot olyan szűrőfeltételeket beállítani, ami a párokat is fogadni tudó szolgáltatókra szűkíti a listát, de ennek ellenére hiába telefonáltunk, az első 4 csaj nemet mondott. Akkor találtuk meg Ava Blacket.

Óriási ötlet volt, ki ne lenne büszke arra, ha az első biszex kalandja egy pornós kurva lenne?

Egy 5. kerületi szállodában fogadtuk Évát. Addigra már volt annyi rutinom, hogy nem izgultam, pedig a szálloda recepcióján vártunk rá, és nagyon néztek a pultból, hogy mire várunk ott ketten. Megjött a taxi, kiszállt a ránézésre is kurvás csaj, kipakolt mellekkel, köszöntünk egymásnak és elindultunk hármasban az emeletre. Hozzáteszem, mi üzleti öltözékben voltunk, jól szituált 40-es, decensnek kinéző házaspár lévén nem volt teljesen autentikus a jelenet, a recepción forogtak a fejek meg a szemek rendesen.

A szobában viszont már az elején elkezdődött a váratlan események sora. Megvan az a jelenet, hogy bejön a szobába a kurva, zavarában leül az első székre és az összezárt térdeire teszi a kezét? Nekünk megvan! Bejött, leült, és meg se szólalt. Próbáltuk oldani a zavarát,  kedvesek voltunk, simogattuk, barátságosan próbáltuk elérni nála, hogy egyáltalán megmozduljon. Alig reagált. Rém viccesnek találta viszont, hogy rajtam fehér színű csipke volt, rajta pedig fekete. Szürreális volt. Nagy nehezen levetkőzött és akkor jött a neheze. 

Én még az életben ilyen unott, búval baszott, flegma szexpartnert nem láttam. Tette a dolgát (a pénzt a bejáratnál átvette), de egy hang nem jött ki a torkán, akármi történt. Szép telt, kerek, nagyon finom mellei voltak, látványra gyönyörű, selymes, illatos volt a bőre, de ahogy a férjem találóan rámutatott, ennyire frigid csajnak nettó pazarlás egy ilyen buja test! Szopni jól tudott, még én is éreztem, hogy jó élmény volt, de a férjemet ismerve ahhoz azért minden erejével koncentrálnia kellett, hogy el is tudjon élvezni, mert egy fadarabbal nem tud mit kezdeni. Ezt 20 év tapasztalatával mondom.

Nem is töltött velünk a vendégünk egy órát, elég hamar lezártuk az estét és útjára engedtük ezt a szerencsétlen lányt, de azért előtte megdicsértük, megköszöntük és csupa szépet mondtunk neki, mint rutinos prostituált az egyszeri vendégének.

Tényleg nem értettem, mi lehetett a gond, feltételezem, hogy másokkal nem ilyen, mert különben nem lenne karrierje ebben a szakmában. Kedvesek voltunk vele, ápoltak vagyunk, szerintem nálunk csak rosszabb partnerei lehetnek. Vagy talán attól esett le nála is a lánc, hogy üzletember házaspár vagyunk és együtt kurvázunk? Az nem kellett volna, hogy zavarja őt.

A recepción pedig rezzenéstelen arccal adtam vissza a kulcsot másnap reggel, sőt, még büszke is voltam magamra. 

Szóval volt egy nagyon drága esténk tavaly nyáron, amin még ma is csak röhögni tudunk, ha véletlenül szóba kerül.

1 komment
süti beállítások módosítása